Sendelse

 

Våre produkter sendes vanligvis ved innkommende betaling. 

Du kan velge mulig transport nedenfor.

  • Standard postlevering
  • Standard kurerlevering
  • Express kurerlevering

 

Hver av våre pakker har mulighet til å spore på transportørens nettsted.

Alle sendelsene er utført av europeiske distribusjons sentre.

 

Merk: leveringen kommer i 95% innenfor den angitte tidsrammen, men det er ikke en garantert tjeneste, og leveringen kan dessverre vare lengre.  Hvis du ikke kan vente, foreslår vi at du velger en garantert leveringsdato (UPS, DHL eller DPD, avhengig av land).

 

Vi elsker å hjelpe

Vi bryr oss om din tilfredshet med kjøpet.

Hvis du har spørsmål om dette produktet, hjelper vi deg gjerne.

 

 

Returpolicy

Sunen Sp. z o.o. (LTD) er fokusert på kundetilfredshet, så hvis du skifter deg, kan varer returneres til oss når som helst innen 14 dager etter leveransen. Enkel retur er garantert! Når vi mottar det returnerte elementet, gir vi deg full tilbakebetaling av kjøpesummen.

 

For å hjelpe oss med å foreta tilbakebetaling av produktet så raskt som mulig, følg følgende 3-trinns prosess:

 

1. Ta kontakt med oss ​​via info@sunen.com for å fortelle oss at vi bør forvente at produktet returnerer.

 

2. Vennligst ordne returforsendelsen til:

Sunen Sp. z o.o. (LTD)

81-530 Gdynia

Ul. Wroclawska 114

Polen

Vennligst ta med et klart ikke med ditt navn og bestillingsnummer inne i pakken (ikke legg et notat utenfor pakken, da dette notatet lett kan bli skadet).

 

3. Returnerte varer må være i god stand, det vil si at du har lov til å sjekke varen, men hvis varen mottatt av oss er mekanisk ødelagt, kan vi trekke fra et gebyr fra din betaling. Du er ansvarlig for disse fraktkostnadene. Din tilbakebetaling vil bli brukt på den opprinnelige betalingsmåten din så snart som mulig etter at du har mottatt de returnerte elementene, vanligvis refunderer du pengene dine innen 2 virkedager.

 

Hvis et element er defekt, kan du returnere det når som helst. Gi oss beskjed omgående hvis noe i bestillingen din er feil. Hvis vi kunne spørre deg om å sende et bilde av de feilaktige produktene til info@sunen.com sammen med ditt navn og bestillingsnummer, vil det hjelpe oss med å løse problemet ditt så snart som mulig.