Vårt personvernpolitikk er kort

 

All informasjon vi mottar fra deg, lagres hos våre sikre servere. Vi vil ikke bruke denne informasjonen til andre formål enn de du har gitt din tillatelse til. Alle passordene du bruker med butikken, lagres som kryptert og kan ikke leses av noen, ikke engang av oss. Vi bruker den mest avanserte databeskyttelsesteknikken for å holde dataene dine private og sikre. Vennligst les nedenfor for detaljerte opplysninger om vår personvernpolicy.

 

Personvernsinformasjon

 

Personlig informasjon

For å registrere deg for en gjestekonto, trenger vi bare din e-postadresse. Hvis du velger å oppgradere til standardkonto, blir du bedt om å gi tilleggsinformasjon, for eksempel navn og fysisk adresse.

Vi samler ikke inn eller lagrer dine fulle kredittkortinformasjon på våre servere. Alle betalinger behandles sikkert av betalingsoperatører som PayPal, Amazon, Skrill, HiPay og andre. Vi mottar bare en bekreftelse om resultatet av betalingen. Kredittkortopplysningene dine blir ikke gitt til oss.

Når du bruker butikken, registrerer vi automatisk informasjon fra nettleseren din. Dette kan inkludere din IP-adresse, nettlesertype, nettsiden som ble besøkt før du kom til nettstedet vårt, informasjon du søker etter på vår nettside og lokalvalg.

Vær oppmerksom på at Personaldatastyreren er SUNEN Sp. z o.o.o. 81-530 Gdynia, ul. Wrocławska 114, Poland. Personopplysningene som blir levert, vil bli behandlet med det formål å oppnå ordre og korrespondanse knyttet til levering av varer.

Dine data vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å utføre alle forpliktelser som følger av samarbeidet, inkludert de som er angitt i loven og å kreve. Da kan dataene lagres for arkivformål.

Dine data overføres til den valgte transportøren for å levere varene.

Du har blant annet rett til å få tilgang til dataene dine, retten til å rette opp det, slette eller begrense behandlingen. Du kan også trekke ditt samtykke til behandling av personopplysninger, utøve rett til å motsette seg, retten til å overføre data, som vil være i elektronisk form og rett til å sende inn en klage til tilsynsorganet.

 

Cookies (cookies)

En informasjonskapsel er en datafil som vi overfører til enheten din. Vi bruker to typer informasjonskapsler: vedvarende og tidsbegrensede informasjonskapsler.

Vedvarende informasjonskapsler lagrer e-postadressen din, slik at du ikke trenger å skrive det hver gang du logger inn på butikken. Vedvarende informasjonskapsler er valgfrie, du kan velge om du vil lagre denne informasjonen eller ikke.

Vi bruker tidsbegrensede informasjonskapsler til å lagre registrerings-ID og autentiseringsinformasjon, slik at du kan forbli logget inn i butikken vår. Den rullende informasjonskapselen vil slette seg fra enheten din etter 20 minutter uten aktivitet, og du blir automatisk logget ut fra butikken vår.

 

Datasikkerhet

Vi er forpliktet til å gjøre vårt aller beste for å beskytte dataene dine og holde det konfidensielt. Vi benytter avanserte sikkerhetspraksis for å holde dataene dine trygge og sikre:

  • Forbindelsen mellom butikken og nettleseren din kan krypteres (HTTPS)
  • Vi bruker AES til å lagre legitimasjonene dine på en sikker måte
  • For å beskytte vårt sikre HTTPS-nettsted fra nedgradering av angrep har vi implementert og bruker HTTP Strict Transport Security (HSTS)
  • Vi har aktiv beskyttelse mot CSRF / XSRF-angrep
  • Vi bruker CSP-beskyttelse for å forhindre XSS
  • Alle passordene du gir oss, lagres i kryptert format, slik at de ikke kan leses og / eller gjengis. Ingen kan lese dem, ikke engang vi.
  • For din beskyttelse, støtter vi ikke utdaterte nettlesere. De nyeste nettleserne er sikrere og sikrer de høyeste sikkerhetsstandardene.
  • Våre servere er plassert i et av de mest moderne datasentrene i Europa, utstyrt med de nyeste sikkerhetsteknologiene.

 

Endringer i personvernreglene våre

Denne personvernreglene kan endres fra tid til annen. Hvis vi gjør en endring som vi tror vesentlig reduserer dine rettigheter, vil vi gi deg varselet via e-post.

 

Ta gjerne kontakt med oss ​​på info@sunen.com hvis du har spørsmål om vår personvernpolicy, eller du trenger mer informasjon.